دکتر مسعود هاشم پور مدیرکل حقوقی شهرداری تبریز در صحن علنی شورا اسلامی شهر تبریز به ارائه گزارش از اقدامات اداره کل حقوقی شهرداری تبریز پرداختند.
دکتر مسعود هاشم پور مدیرکل حقوقی شهرداری تبریز در صحن علنی شورا اسلامی شهر تبریز به ارائه گزارش از اقدامات اداره کل حقوقی شهرداری تبریز پرداختند.

در این جلسه مدیر کل حقوقی شهرداری تبریز به ارائه عملکرد این اداره کل در سال 98 پرداختند این گزارش در چهار بخش: واحد دیوان عدالت اداری ، دعاوی و حقوقی ،کمیسیون ها و استعلامات مطرح گردید.مدیر کل حقوقی شهرداری تبریز در گزارش مربوط به امور دیوان عدالت اداری با معرفی سرفصل های عمده پرونده ه های مطروحه در 6 بخش اعتراض به آرای صادره از کمیسیون های ماده 100،اعتراض به آرای صادره از کمیسیون ماده 77، ابطال اقدامات تملکی شهرداری و احراز وقوع تخلف ، ابطال یا الزام به صدور پروانه و پرونده های با موضوعات اداری و استخدامی ، کمیسیون ماده 7 حفظ و گسترش فضای سبز ، ابطال مجوزو... معرفی نموده و در ادامه گزارش عملکرد اداره دعاوی و حقوقی در سال 98 با نتیجه 85 درصدی آرای به نفع شهرداری در مقابل 15 درصد محکومیت در آرای صادره مطرح شد.
در قسمت کمیسیون های این اداره کل 3 کمیسیون حقوقی،حل اختلاف، و هیئت حل اختلاف ماده 38 آیین نامه معاملاتی را به عنوان کمیسیون های فعال و اثربخش مطرح شدند و دکتر مسعود هاشم پور ، کمیسیون حقوقی را به عنوان یک کمیسیون مشورتی مهم متشکل از قضات برجسته، وکلا و کارشناسان حقوقی ،معرفی نموند که مطابق دستورالعمل واحد که به کلیه مناطق ابلاغ شده است تمامی پرونده های مطروحه در محاکم قبل از مرحله رسیدگی و دفاع در این کمیسیون مطرح و به صورت تخصصی مورد بررسی و مطالعه قرار می گیرند به طوری که عملکرد موفق این کمیسیون را می توان در نتیجه های درخشان آرای صادره از محاکم در سه سال اخیر مشاهده کرد.مدیر کل حقوقی شهرداری تبریز کمیسیون ماده 38 آیین نامه معاملات شهرداری تبریز را نیز به عنوان یکی دیگر از کمیسیون های اثربخش در کاهش دعاوی مطروحه علیه شهرداری تبریز در محاکم قضایی بر شمرد و در پایان شرح مختصری از 21 نمونه پرونده به عنوان نتایج برجسته واحد اداره کل حقوقی ارائه نمود.
در ادامه ایرج شهین باهر ، شهردار تبریز با تایید عملکرد درخشان اداره کل حقوقی در سه سال اخیر نتایج موجود را مرهون پیگیری های شبانه روزی کارمندان خدوم اداره کل حقوقی و تغییر نگرش سیستمی در مجموعه حقوقی دانسته و خاطر نشان کرد ، ارزش ریالی تک تک پرونده های مطروحه میلیاردها تومان می باشد که تمامی این ارقام متعلق به اموال عمومی و بیت المال بوده و بیانگر عملکرد بسیار مطلوب واحد حقوقی در حفظ و صیانت از حقوق مربوط به مردم است.
در ادامه اعضای شورای شهر تبریز سوالات و پیشنهادهای خود را درباره عملکرد اداره کل حقوقی مطرح نمودند.
غلامحسین مسعودی ریحان ضمن قدردانی از زحمات مدیر کل حقوقی به لزوم راه اندازی سیستم جامع اطلاعات در خصوص املاک تجاری شهرداری پرداخته و این اقدام را در امر مدیریت سرمایه های ملکی شهرداری تبریز ضرورری دانستند.
عبدالله تقی پور دیگر عضو شورای شهر تبریزنیز با تشکر از عملکرد اداره کل حقوقی ، ضمن تاکید بر مباحث مربوط به اراضی ائل گلی ،زعفرانیه به عنوان چالش های حقوقی امروز شهرداری تبریز تصمیمات هوشمندانه شورای شهر پنجم در جهت هوشمند سازی مدیریت اسناد و مدارک را جهشی اثر بخش در پیشبرد دفاع از دعاوی حقوقی در محاکم و ارائه اسناد مثبته شهرداری در دفاع از اقدامات گذشته دانستند.

محمدفرج قلیزاده نیز عضو دیگر شورا شهر نبریزضمن تشکرو قدردانی از عملکرد اداره کل حقوقی نسبت به سال های گذشته هوشمندسازی ثبت اطلاعات و درخواست ها را عامل اثرگذار در کاهش دخل و تصرف های غیرقانونی و به تبع آن ایجاد دعاوی مختلف دانستند و عملکرد مثبت کمیسیون حقوقی در مطالعه و بررسی پرونده ها قبل از طی مراحل دادرسی را تحسین نموند.
در پایان سونیا اندیش نایب رئیس شورای شهر تبریز با بیان ارزشهای ریالی بسیار بالای پرونده های مطروحه
و به تبع آن احتمال بروز خطرات و مشکلات جانی احتمالی برای خادمان غیورحقوقی شهرداری تبریز، موضوع آموزش مشاوران حقوقی در سازمان ها را در پیشبرد تخصصی موضوعات حقوقی ضرورری دانست.